Dag 6 van de Foto7daagse
Na dag 5 komt dag 6
Hee hallo Sjirk,
Die opdracht van gisteren was niet makkelijk. Veel mensen hebben echt lopen zoeken naar iets met een 5 of iets dat uit 5 onderdelen bestond. Dat is goed, goed om je heen zoeken maakt dat je zaken gaat zien die misschien anders niet gezien had. High Five dus voor jullie!
Het is weekend, dus voor de meeste mensen iets meer tijd beschikbaar voor de hobby’s. Bij uitstek een dag om te gaan fotograferen, te sporten, boodschapjes te doen en lekker te gaan koken. Maar de zaterdag is ook de dag van de 6e opdracht van de Foto7daagse, en die is namelijk:
“Sport” De velden stromen weer vol met voetballertjes, mooi weer om te gaan wandelen, rennen en fietsen. Voldoende gelegenheid om daar dus een fotootje van te maken, laat zien hoe sportief je bent!
Sportieve foto gemaakt? Deel hem met ons! Sportfotografie is een “tak van sport” met lange en zware telelenzen. Deze heb ik niet meer en daarom gezocht op een wat kleiner “veld”, het schaakbord. En volgens de Koninklijke Nederlandse Schaakbond is schaken ook een sport :-).
Zeg er eens iets over!


Door naar de laatste dag

One thought on “Dag 06

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website