Dag 7 van de Foto7daagse
OEPS…
Hallo Sjirk,
Vanochtend stuurde ik je een mail met de opdracht. Hierin is een storende spelfout blijven zitten… Ik heb nog even overwogen om in jullie mailboxen in te breken en het stiekem te wijzigen, maar ik heb besloten om dat deze keer niet te doen 🙂 Dus nog een keer de inhoud, maar dan nu zonde de storende spelfout in de opdracht….
De opdracht van vandaag is namelijk:
“Hier word ik blij van”
Inderdaad, zonder t… Tja, zonder mijzelf te verdedigen, het was laat toen ik de mail maakte gisteravond. Zoals je kan zien was de voorbereiding goed (de opdracht stond correct op mijn briefje), maar de uitvoering was niet zo goedt…. Ok, laten we de Foto7daagse vandaag fotografisch afsluiten met een knaller!


Reactie op de afgelopen week
Het zit er op! Dit was de laatste opdracht van de foto7daagse. Het was wel grappig om weer mee te doen. Wat mij evenals vorig jaar opviel dat ik meer bezig was tot het ‘omzetten’ van de opdracht in een beeld, dan dat ik bezig was met het creëren van een mooie foto. Maar ik sluit niet uit dat ik volgend jaar weer meedoe.
Misschien is het leuk om dit in groepsverband te doen.

2 thoughts on “Dag 07

  1. Leuk om te zien dat dat na al die jaren nog niet is veranderd! Het zijn de kleine dingen in het leven waar je blij van wordt, mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website