Voorjaarsdag2013-Top33-Terschelling
Vrijdag 17 april. Een mooie voorjaarsdag. Gaan we nog iets doen met dit mooie weer?  De zaterdag was nog helemaal blanco en we besloten een dag Terschelling ‘te doen’.
De wekker maar wat vroeg gezet want de bedoeling was om met de sneldienst heen te gaan en met de veerboot van 17.30 uur weer terug.
Na de auto geparkeerd te hebben, even met de bus naar de bootterminal en om precies half negen werd het ruime sop gekozen. Onder een stralende blauwe lucht werd koers gezet richting Terschelling waar wij rond de klok van kwart voor tien aankwamen.  Eerst even rond gekeken aan de waterkant en na een kop koffie de fietsen opgehaald bij Thijs Knop. De zadels even op de juiste hoogte en daarna konden we er vandoor richting Boschplaat. Dat was best even flink doortrappen. Een stevige wind uit het Noord Oosten. Waar we niet verder konden fietsen even aan de de Noordzee kant naar het strand geweest. De terugweg een pleziertje en rond de klok van 4 uur waren we weer terug  ‘op West’. De fietsen weer terug en wij richting  ‘Walvis’ op het Groene strand. Er waren meer mensen die dit plan hadden, dus dat was een beetje inschikken. Half zes weer met de veerboot terug naar Harlingen waar wij rond halfacht weer voet op vaste wal zetten. Nog even een half uurtje rijden naar huis en we konden terugzien op een prachtige voorjaarsdag.
Hieronder een kleine impressie van een dagje Terschelling

One thought on “terschelling 2015

  1. Prima dag om er lekker uit te gaan en een goed idee om de boot te nemen. Dat is het voordeel als je iets dichterbij woont. Maar wij hebben Scheveningen 😉

    Ik moet zeggen dat de Fuji mooie beelden levert! Die van de snelle boot en de “langzame” boot in één beeld is een mooie compositie zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website