Foto7daagse

Al weer de laatste dag. In tegenstelling tot voorgaande jaren viel het niet altijd mee om het onderwerp op de site te krijgen. Bij dit onderwerp gaat het beter lukken want het is zondag. Het weer is schitterend dus we gaan er even op uit.
Het Rijsterbos is de bestemming. Een mooi bos, waar je na een flinke wandeling beloond wordt met een mooi uitzicht over het IJsselmeer. Ondanks de geringe wind werd er al weer druk gekidsurft. Toen nog even langs de theatertuin, maar jammer, die mensen waren…………….
O ja, het laatste onderwerp is  VRIJ!

vrij    klik of de afbeelding voor een grotere

En dit was de laatste opdracht van de foto7daagse. Eerst was ik niet van plan mee te doen, maar eenmaal begonnen was het toch wel weer leuk om ’s morgens na de mail te hebben ingezien, je weer te buigen over het onderwerp. Ik denk dat dat voor mij het leukst is om het onderwerp om te zetten in een beeld. Fotografisch misschien niet altijd even interessant maar wel de slag maken van tekst naar beeld.
Ik kan het een ieder aanbevelen om volgende keer ook mee te doen. In een groep lijkt het mij nog leuker om de volgende dag te kijken wat een ieder er van heeft gemaakt.

Dus, misschien tot volgend jaar en dan in een grotere groep. Want delen is nog leuker!