Dag 7

Het zit er op! Einde van de foto 7-daagse. Het was soms weer een karwei om op de dag dat het onderwerp werd gemaild ook met een acceptabele foto voor de dag te komen. Het was voor mij de vierde keer dat ik heb meegedaan en zoals ik er nu overdenk ook de laatste keer.
Niet dat ik het niet leuk vond, maar nog leuker is het om dit met een groepje te doen en te kijken naar wat anderen er van hebben gemaakt. Het leuke aan fotograferen is ook om je gemaakte werk te laten zien en te luisteren naar wat anderen er van vinden.
Op die manier zou het manier kunnen zijn om je werk op een hoger plan te krijgen en gestimuleerd te worden in je creativiteit .
Maar wie weet!

Het laatste onderwerp is  VAN MIJ
Ja, wat is er van mij? Te denken is aan bijvoorbeeld lichaamsdelen. Maar daar had ik niets mee om te fotograferen. Ik heb over dit onderwerp het langst moeten nadenken. Want als ik een onderwerp had dan kwam al snel de gedachte op van “is dat wel echt van mij”.
Ik dacht er bijvoorbeeld nog even aan om mijn schaatsen uit het vet te halen. Die beschouw ik ook echt dat deze van mij zijn. Ik dacht aan mijn vulpen die ik bijvoorbeeld nooit zou uitlenen maar het is uiteindelijk onderstaande afbeelding geworden. De kenners onder u zullen het wel herkennen. Het bootje kwam ik onlangs tegen in de jachthaven bij ons met de naam Fanmij

Het was mij weer een genoegen om mee te doen en heb er ook dit jaar weer het nodige plezier aan beleefd.

Wie weet toch tot volgend jaar.